There was an error in this gadget

19 September 2011

kenapa lelaki suka awek cantik??

19/9/2011,9.59pm


Berikut ialah status facebook yg baru aku buat beberapa minit yang lalu..


hello~...hahaha...biar ak gelk dulu...ko memg mata keranjang kan..??"perghhh..!!.body aweks ni mantep der"kata ko dlm hati..laju aje ko tekn keyboard nk komen...bgus3...good job ever...ko memg straight guy...syabas...!!ak bangga giler jdik kawan ko..."F!!!!"


Secara seriusnya status ni aku nk post kt wall someone...tpi entah la...agaknya ak x smapi ati kot...mulut aku kdg2 laser(bukn kadang2 la..selalu gk..)yelah...bukn nk jaga tepi kain org sgt...tpi aku ase kalau aku bt research yg link ngn bnda2 kt facebook..bnyak input yang aku boleh dapat tanpa buat questionaire..(mentg2 bru beljar statistik)...aku pun manusia..yg layak menzahirkan ap yang aku ase...


Eh!!Kamon la...tu kan facebook aku...biar la kan ak nk tulis ap pun..bukn aku harap org komen or ap..just suka2 nk tulis...hahaha...dah namanye pun laman ssosial..so ap salahnya bersosial sekali-sekala...


Soalan aku...Kenapa lelaki suka perempuan lawa?
Jawapan aku...Sebab perempuan pun suka lelaki handsome...
Easy right???


So terjawab la soalan aku dengan sendirinya...


Kalau hampa dok kt dalam kasut yang berbau..hampa akan dapat cium baunya...tak gitu??
So...memang normal la kalau lelaki suka perempuan cantik dan perempuan kacak...
Tapi yelah...kesian plk asenya...kadang meluat gak...


Aku ni kira tergolong dalam kategori yang x lawa(tapi org ckp aku comel)...org la yg cakap,aku mengaku jela...hahaha
Dan aku ase aku benci kot dgn mamat2 yang bajet muka dia jamban emas...Isyyy!!!Tolong la...Kalau muka aku jamban x siap...muka ang 2...jamban runtuh...(muka aku elok ckit la)...tu pun bajet cam ang handsome sgt...Aaron Aziz pun mesti hakk tuuuiiii la kt ang kalau beliau tau ang perasan cmtu...


Situasi:


  • Aku pi kedai makan ngn kawan2 aku yang cun..aku ambik lauk yang sama ngn depa...but then, time nak bayaq...perghhh!!yang ni memang menyirap...kalau aku ad kekuatan nk letak selipar jamban aku atas kepala dia..memang da lama aku buat..3 ringgit setengah untuk kawan aku...kat aku jdik 4 ringgit setengah...(sah2 mamat ni belajar habis tadika je)...gila ke haper??
Situasi di atas ni selalu terjadi kat aku...(nampak sgt x cun)...ok..gelak la puas2...
Tolong la...!!!
Sakit hati btol aku...kalau aku jumpa mamat camni memang aku akan anti la...
Harem btol...!!!
Wajjaq...!!!
Ko ingat awek yang ko bagi murah 2 nak kat ko...last2 org yang muka jamban x siap macam aku gak yang jadik bini ang...baru padan muka ang...hahaha...time ni aku aku nak tumpang gelak jer...

p/s:It's a curse...(harap2 bini ang nanti bukan muka jamban x siap...muka taik terus...kah3...)...jahatnya aku ni...



1 comment:

  1. lawak kot...hahahhahaa (syaa shee)

    ReplyDelete

mai ler komen ckit...~~