There was an error in this gadget

02 October 2011

Ang ingat aku sapa..??

Ok...di petang yang syahdu tgah aku layan perasaan tengok mamat Korea ngan awek Korea...tetiba teringt nak online 'Muka Buku' jap...gua tengok ada 2 friend request, 2 inbox messages ngn 9 notification...ok la kan??hahahak..

Macam biasa yang friend request memang gua tolak tepi dulu..benda pertama tengok ialah inbox la kan..??mna la tau kot2 ada mamat Pakistan atau Bangladesh yang tinggal ayat cinta serta pujian kan..??Takat 2 je gua...hak3...Sambung citer balik..Bila gua bukak je mesej 2 berbunyi...
Ni gua copy paste dari inbox sendiri...


belgak ...
dasar lupa diri

Amacam...??
Dasyat tak..??Bagi manusia yang biasa cam aku..aku ase agak luar biasa bila dapat mesej macam ni..selama ni orang nak gaduh ngan aku setakat nak manja2 jer...Tapi heran plk aku kali ni..Apakah kepentingan aku terhadap manusia yang berikut?Aku sangat  tak dapat paham..dan semestinya aku ase macam nak kopakkan dinding bilik aku  ni...kalau dapat muka memang aku kasi pecah..Tapi setakat ni xde lagi dinding yang pecah gara2 aku...alhamdulillah la...

Memang....!!Memang aku akui aku memang popular kat sekolah dulu...(dengan gaya paling macho xnk kalah)..Tapi kalau sebab aku popular kat sekolah ja dia dok haru sangat aku x approve dia...What the heck!!Kalau aku ni artis ka berbaloi gak dia nak ANCAM aku macam tu...Hello~..Aku Intan Zulaikha la...bukan Intan Ladyana..gila ke haper..??(mungkin kerana rupa paras aku yang mirip Intan Ladyana membuatkan beliau ase nak sangat add aku)..fewwwhh~berpeluh gua tulis ayat berikut...lantak!!!

Buat apa dia nak sangat aku approve dia..kawan2 aku yang melambak kat 'Muka Buku' tu pun terabai...apatah lagi dia...tolong la...Buat apa nak sangat kawan ngan aku dalam 2...nak tambah dosa ang jaga tepi kain aku ka...(maaf..kain aku terkoyak selama ni pun aku sarung je...xpenah kesyah pun..yang ang nak sibuk tolong buat apa??xperlu la...)...berlagak kan ayat aku...mampusss!!!

Tolong la...aku kesian kat ang dok buat dosa amik tau hal aku...dan aku pun xmau tambah dosa aku yang dah banyak ni dengan tengok ang dan ase nak bercakap pasai ang...aduss!!gua lemah betol la macam ni...

Ok...untuk puaskan hati dia..aku add dia dan aku buat apa saja yang dia request...cukup ka..??kalau tak cukup lagi nanti aku request in a relationship dan semua info aku buat bersama dia...berak with ****,, merompak bank with ****...apa lagi??


Dan satu lagi aku sangat tak suka bergaduh kat dalam LAMAN SOSIAL...kalau nak gaduh ngan aku deal!!kita fight kat kampung...lagipon da lama aku x men guli ngan ang..kata jaguh kampung..???.kalau aku menang seumuq idop ang kena jadi pencacai aku..amacam??lagu 2 la baru betoi...setakat nak gaduh kat FACEBOOK...buat malu company ja...


p/s: berasa hangat...awat xtau..??setan toi!!!

2 comments:

  1. hu3,klo alin memang alin ignore sampai sudahla jawabnye. :)

    ReplyDelete
  2. hahaha...pelik kn..???mgkin dia penh nmpk sy kt tv kot...keh3..

    ReplyDelete

mai ler komen ckit...~~