There was an error in this gadget

26 February 2012

Facebook timeline

Macam selalu..aku x pndai nk mula ayt mcm mna...
Senang citer cmni la..
Tadi aku bru je update facebook..
Bukn tdi jer..
Hri2 kot...
hahahaha...
nilah hasilnya...


ngeee~

p/s : entri ni bajet hot ckit..bhaha..

19 February 2012

~Demam Fesyen Hijab~ ^_^

:-)..mulakan dengan senyuman yang paling mesra..bismillah pun sudah..

Ok..

Kebelakangan ni aku gemar pakai pashmina...sebb aku tgok comel jer klu pakai pashmina 2 walaupun ad org yg kta nmpk macam rumpai laut and sebagainya..aku x kish pun..biar jelah..aku yg jdi rumpai laut..bukan depa..kn..??

Even aku x LAWA sgt...tpi aku ad inisiatif utk bt diri aku nmpk LAWA in public...xnk la belemoih ja..(sedar diri xlawa sebb 2 nk  bg lawa)..bajet je aku nih kan??

Setiap pagi bngun tido tgok cermin and senyum puas-puas..train wajah untuk nmpk lebih berseri..(walaupun muka kerap berminyk)..at least minyk 2 bleh aku guna bt goreng ikan ke goreng kailan ikan masin ke. kangkung goreng belacan ke kan..??

Ramai org yg protes cara pemakaian aku terutamanya lelaki sebb dorang ckp x sesuai la ang pkai mcm ni..pkai tudung biasa lgi comel..(selama ni x penh ckp aku comel pun..tiba2 nk bnyk songeh plk suh pkai tdung lain bru nmpak comel..)..who cares?

Aku x kisah ap org nk ckp sebb bg aku asl menutup rambut 2 ok la kn..??Sebab depa dah lawa and encem..so xyh nk touch up bnyk2 da nmpk kiut miut gitu kn..??

So, ayt pling muda aku ckp..diri aku biar aku yg tentukan..cara ap yg aku nk..selagi x salah aku akan buat je..
sebab aku dah penat asyik dengar ckp org je..hati aku sapa nk jga weh..??

Nilah hasil selepas aku meniru macam2 tutorial kt youtube..kamon la..memg kena tiru kalau tidk buat ap  youtubers suma 2 bt video letk kt youtube kan..??










Mata aku bengkak ckit..tanpa mekap la ktakan..yang atas ngn bwh sekali je letk bedk ckit ngn lip ice sheer colour...haha...tpi gmbr ni suma da kena edit.....

Aku memg suka edit gmbr...

p/s : Aku memg suka berfesyen...ang suka sebb ang pun sama..ang dengki sebb ang xdak..haha..naishhh~

15 February 2012

Updated!! :D

Wuaaa~..merembes-rembes ayaq mata aku nk update blog sekali sekala pun...haduss~...
Pink tak???? Muahaha...giler girly...buang tebiat agaknya...belakang dah rasa ala-ala sengal ubi..dari petang bawak ke malam ngadap benda alah ni...nk tercabut tulang belakang pun ada...naisyyyy tak..???huhuhu...

Eh!!!
Dah masuk waktu maghrib dah la...
Choww dulu la...
Daaa~

p/s : jom pi mandi..... :P